Serija A

Viktore, molim se za tebe, vreme je za Premijer ligu: Adebajor savetuje Osimena da ide u Englesku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

09.01.2024 10:59
Viktor Osimen Tanjug/AP Photo/Andrew Medichini
Viktor Osimen

Napadač Napolija, Viktor Osimen ima kvalitet da nastupa u Premijer ligi koja je najkvalitetnije takmičenje na svetu i trebalo bi da de u Englesku kako bi pokazao sav svoj kvalitet, smatra legendarni Emanuel Adebajor.

Bivši reprezentazivac Togoa koji je sa mngo uspeha nastupao u Arsenalu, Totenhemu i Mančester sitiju, uveren je da Nigerijac ima sve predispozicije da bude jedan od boljih golgetera na Ostrvu.

 

 

"On ima sve što je potrebo za uspeh u Premijer ligi. Molim se da ode u Englesku i pokaže svima šta ume. To je najvkvalitetnije takmičenje na svetu, vrlo je teško za igranje, ali Viktor je igrama u Italiji i Seriji A pokazao da poseduje kapacitet za tako nešto", rekao je Adebajor i dodao:

"Mislim da je sada pravo veme da se preseli u Engčesku i krene stopama svog idola Didijaa Drogbe. Treba da iskoristi priliku i počne da piše nove stranice istorije u Prmeijer ligi".

Prema infomacijama iz Velike Britanije za napadača reprezentacije Nigerije zainteresovani su Čelsi, Liverpul i Arsenal, a Napoli navodno za njega traži 120 milina evra.