Serija A

Bajern "zagrizao" da dovede Dragušina: Bavarci spremni da plate 30 miliona evra za Rumuna

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.01.2024 12:50
Radu Dragušin Tanjug/AP Photo/Tano Pecoraro/LaPresse
Radu Dragušin

Rumunski fudbaler Radu Dragušin igra fantastično ove sezone, već je skrenuo pažnju mnogih evropskih klubova klubova na sebe i Đenovi će biti teško da ga zadrži u svojim redovima.

Među onima koji su u ovom prelaznom roku spremni da dodvedu mladog defanzivca (21) posebno se izdvojio nemački Bajern iz Minhena koji je, prema pisanju rumunskih medija spreman da plati 30 miliona evra.

Doduše, sve je do sada nezvanično, ali ruzmunski mediji tvrde da imaju pouzdanje informacije da je nemački velikan odlučan u nameri da angažuje prvotimca Đenove. 

 

 

"U ovom trentuku nemam nikavu informaciju o ponudi Bajerna. Plan je da se u toku današnjeg dana sasatanem sa čelnim ljudima kluba, a nakon toga će se možda znati nešto više", pručio ej u izjavi za rumunske medije Dragušinov agentFlorin Manea.

Bavarci su inače, "pazarili" četiri od šest najskupljih defanzivaca u Evropi budući da su Atletiko Madridu platili 80 miliona evra,Matijas de Liht je Juventusu plaćen 67 miliona, napoli je u junu prošle godine dobio 50 miliona za Kima Min Džaea, a Dajot Upamekano je 2021. godine plaćen Lajpcigu 42,5 miliona evra.

To praktično znači da Bajern nema nikakvih problema da palti Dragašina 30 miliona evra i preotme ga Napoliju, Barseloni i Totenhemu koji su se nadali da će ga ove zime privoleti da zaduži njihovu opremu.