Premijer liga

Dragušin odbio Bajern i poleteo za London na potpis sa Totenhemom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

10.01.2024 16:50
Dragušin odbio Bajern i poleteo za London na potpis sa Totenhemom Genoa CFC

Posle Tima Vernera, Totenhem će danas dobiti i drugo pojačanje jer će višegodišnji ugovor potpisati Radu Dragušin, defanzivac Đenove.

Mladi 21-godišnji Rumun odbio je sinoć ponudu minhenskog Bajerna koja je bila istovetna kao i ona iz Lodnona - 25 miliona evra plus još pet kroz bonuse - i rešio da se oproba u Premijer ligi. Igrač se spakovao, poleteio za London na lekarske preglede i potpis ugovora. 

 

 

Rumun će potpisati ugovor na pet ili šest sezona, a u Đenovu će na pozajmicu do kraja sezone, uz pravo na otkup od 10 miliona evra, stići Đedo Spens i to sa platom koju će u celosti pokrivati Totenhem.

 

 

Sjajan je ovo posao za Đenovu koja je letos otkupila Rumuna za samo 5,5 miliona evra od Juventusa. Njegov transfer je treći najveći ju istoriji Đenove. Veće su bile prodaje Kšištofa Pjonteka (35.000.000) i Kristijana Romera (31.500.000).

 

 

Bajern nije uspeo u nameri da se pojača Dragušinom, pa su nemački mediji objavili da će sesti zha sto sa Erikom Dajerom kome ugovor sa Totenhemom ističe na kraju sezone. Nemci nude 4.000.000 evra za 29-godišnjeg Engleza i daju mu ugovor do 2025. godine uz opciju produžetka. Dajer je ove sezone igrao smao na četiri meča.