Serija A

Vlahović nije na prodaju: Iz Juventusa poslali jasnu poruku potencijalnom kupcu Arsenalu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.01.2024 21:40
Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa Tanjug/Marco Alpozzi/LaPresse via AP
Dušan Vlahović, fudbaler Juventusa

Ako je verovati Juventusovom direktoru Kristijanu Đuntoliju, srpski napadač Dušan Vlahović nije na prodaju ili barem neće biti pušten ove zime u Arsenal, gde su ga danas poslali pojedini ugledni mediji u Engleskoj i Italiji.

Kako se bliži zimski prelazni rok tako se bivši golgeter Partizana vraća u medijsku žižu kada su u pitanju fudbalske teme, jer je špic "stare dame" na meti drugih klubova još od kada je iz Fiorentine prešao u redove osvajača najviše titula Serije A. 

 

 

A, danas je kao bimba odjeknula tvrdnja da je trener "tobdžija", Mikel Arteta, "poludeo" za reprezentativcem naše zemlje i da je na dobrom putu da nagovori upravu aktuelnog vicepravaka Engleske da mu ga dovede za drugi deo sezone. 

"Ponuda Arsenala za Vlahovića? Ne znamo ništa o toj priči, tu nema ništa. Vlahović nije na prodaju!", poručio je direktor Juventusa, upitan za prodaju strelca šest golova na 16 mečeva ove sezone. 

Đuntoli je ovu izjavu dao pre večerašnjeg meča Kupa Italije, u kom tim iz Torina preko Salernitane traži prolazak u Top osam Kupa Italije.