Serija A

Serija A na TV Arena sport: Može li Atalanta da sruši lidera i učini prvenstvo zanimljivijim

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 11:36
Serija A na TV Arena sport: Može li Atalanta da sruši lidera i učini prvenstvo zanimljivijim TV Arena sport

Fudbaleri Atalante su remijem protiv Udineza prošle nedelje (0:0) prekinuli seriju od dva poraza i sa mnogo više elana i pozitivne energije ulaze u današnji duel protiv Napolija u okviru 26. kola Serije A (18, TV Arena 2 Premium).

Lider na tabeli je minulog vikenda poražen od Lacija 0:1, ali i dalje ima 15 bodova prednosti i vrlo je moguće da će trener Lučano Spaleti odmara pojedine igrače pred revanš meč osmine finala Lige šampiona protiv Frajburga koja je na programu u utorak na stadionu "Dijego Armando Maradona" u kojem imaju dva gla viška iz prvog susreta.

Ipak, uoči ovog susreta šef stručnog štaba Napolitanaca ne želi da ostavlja bilo kakvu mogućnost za kalkulisanje i naglašava da će njegov tim sigurno igrati na pobedu.

"Ne očekujem nikakvu reakciju igrača na poraz od Lacija, jer mislim da nemaju na šta da reaguju. Odigrali su dobru utakmicu, uradili su sve ono što sam od njih tražio i sve je u najboljem redu. Nikakvo dodatno otivisnaje nije potrebno", rekao je uoči susreta protiv Atalante Spaleti i dodao:

"Igramo protiv ozbiljnog tima, koji igra drugačije od Lacija, uvek je lepo kada igrate protiv tako velikog kluba i verujem da će momci biti pravi. Mi imamo prednost od 15 bodova, ali ne dozvoljavam nikome da kaže kao je prvenstvo odlučeno. Ne, dokle god postoji matematička mogućnost da nas neko stigne očekujem od svojih igrača da budu maksimalno koncentrisana".

Serija A, 26. kolo

Petak

Specija - Inter 2:1 (0:0)
/Maldini 55, Enzola 87p -  Lukaku 84p/

Subota

Empoli - Udineze 15.00 (TV Arena sport 1)
Napoli - Atalanta 18.00 (TV Arena Premium 2)
Bolonja - Lacio 20.45 (TV Arena Premium 1)

Nedelja

Leće - Torino 12.30 (TV Arena Premium 1)
Kremoneze - Fiorentina 15.00 (TV Arena sport 3)
Verona - Monca 15.00 (TV Arena sport 5)
Roma - Sasuolo 18.00 (TV Arena Premium 2)
Juventus - Sampdorija 20.45 (TV Arena Premium 3)

Ponedeljak

Milan - Salernitana 20.45 (TV Arena Premium 2)