Serija A

Di Kanio osuo "drvlje i kamenje po Vlahoviću": On ne zaslužuje da nosi dres Juventusa

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.11.2023 12:50
Di Kanio osuo "drvlje i kamenje po Vlahoviću": On ne zaslužuje da nosi dres Juventusa MN Press

Proslavljeni italijanski fudbaler Paolo di Kanio kritikovao je napadača Juventusa i člana srpske reprezentacije Dušana Vlahovića.  Bivši fudbaler Partizana muči muku sa povredama ove sezone, ali i sa formom, pa ne dobija previše prostora kod Masimilijana Alegrija, koji se uglavnom oslanja na Arkadijuša Milika i Mojzea Kena, pa su kritike na račun Vlahovića sve učestalije.

Poslednja u nizu koja se pojavila u medijama došla je od kontroverznog Paula di Kanija, koji je nedavno, između ostalog, izjavio da Dušan Vlahović poseduje "manjak fudbalske inteligencije" i da ne zaslužuje da nosi dres Juventusa.

"Ako se nije probio u Torinu, to je 75 odsto njegova greška. Ako si jak, bez obzira na to koliko si frustriran zbog nekoliko ne postignutih golova, moraš da veruješ u sebe, da se posvetiš i iskoristiš nekoliko lopti koje idu ka tebi. On 'goreo' u Firenci jer je uvek verovao, bio je umešan non stop. Igrao je sa uživanjem. U Juventusu je, očigledno, sve drugačije. U smislu pritiska, takođe. Ali, otkrio sam njegove slabosti, njegove izbore i kada dođe težak momenat on ne pokaže fudbaslku inteligenciju. Direktan sam kada kažem da ne poseduje fudbalsku inteligenciju. Ne kažem da on nije dobar, samo da ne može da igra za Juve. Mora da nauči da radi jednostavne stvari jer tako ne stavlja samo svoje saigrače u dobru poziciju već i sebe", smatra Di Kanio.

 

 

Dušan Vlahović četiri puta se upisao u listu strelaca ove sezone, a sve golove postigao je u prva četiri kola domaćeg šampionata, a poslednji put zatresao je mrežu tek polovinom septembra protiv Lacija.