Serija A

Sigurno idem u Saudijsku Arabiju, ali ne danas, sutra ili prekosutra: Murinjo ima planove za budućnost

komentari (0)

Izvor: Tanjug

23.11.2023 10:53
Žoze Murinjo Tanjug/AP Photo/Alessandra Tarantino
Žoze Murinjo

Trener fudbalera Rome, Portugalac Žoze Murinjo izjavio je da će jednog dana da preuzme neki klub iz Saudijske Arabije, prenose svetski mediji.

Ipak, Murinjo koji ima ugovor sa italijanskim klubom do juna naredne sezone posebno je naglasio da to u ovom trenutku nije opcija o kojoj razmišlja.

"Reći ću vam istinu, mislim da ću jednog dana da odem u Saudijsku Arabiju. Kada kažem 'jednog dana' ne mislim na sutra, a ne mislim ni na prekosutra", rekao je Murinjo u intervjuu za TV kanal Em-Bi-Si (MBC) Egipat.

 

 

Portugalski stručnjak takođe je govorio i o tome hoće li na kraju sezone preuzeti Real Madrid, koji je već vodio od 2010. do 2013. godine, budući da Karlo Anćeloti sigurno napušta "Santjago Bernabeu".

"Ja u Realu? Kada imate super trenera, zašto biste razmišljali o nekom drugom? Dobro poznajem predsednika Reala Florentina Pereza, on je jako inteligentna osoba. Nadam se kao navijač Reala i prijatelj Anćelotija da će madridski klub da ima sjajnu sezonu i da će Karlo i naredne sezone da bude na klupi ovog tima. On je perfektan trener za Real", rekao je Murinjo i dodao:

"Mislim da bi samo ludak napustio Real ako ga klub i dalje želi. Taj ludak sam bio ja, jedini koji je otišao posle tri godine, a predsednik je želeo da ostanem. Mislim da će Anćeloti na prvi jasan znak Florentina Pereza da ostane. On je savršen za Real i Real je savršen za njega."