Serija A

Jović priznao: Prerano sam napustio Ajntraht, nisam mogao da se prilagodim u Madridu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.03.2023 20:20
Jović priznao: Prerano sam napustio Ajntraht, nisam mogao da se prilagodim u Madridu Tanjug/Massimo Paolone/LaPresse via AP

Fudbaler Fiorentine i srpski reprezentativac, Luka Jović, je u razgovoru za italijanske medije istakao da je prerano napustio Ajntraht iz Frankfurta, pa nije mogao da se snađe u Real Madridu.

Talentovani napadač je u sinoćnoj pobedi Fiorentine nad Milanom (2:1) bio strelac drugog pogotka i na taj način rešio pitanje pobednika, a dan nakon meča pričao je za italijansku "Republiku":

"Prerano sam napustio Ajntraht. Sve je krenulo po zlu od samog početka. Kada sam stigao u Madrid, sva svetla su bila uperena u mene. Bilo je teško prilagoditi se najvećem klubu na svetu. To je bilo nesrećno iskustvo pored povreda, korone i nepravednog pritiska", rekao je Jović, pa dodao:

"Mogu da napredujem u Fiorentini, zahvaljujem predsedniku kluba Roku Komisu, koji je stvarno voli. Ekipa sve što je potrebno da osvoji Ligu konferencija", podvukao je srpski napadač.

Jović je ove sezone odigrao 34 meča za Fiorentinu i postigao je 11 golova. Fiorentina će u osmini finala Lige konferencija igrati protiv Sivasa.