Serija A

Novi ugovor za Vlahovića je spreman: Juventus želi da zadrži srpskog napadača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

31.10.2023 12:15
Novi ugovor za Vlahovića je spreman: Juventus želi da zadrži srpskog napadača Tanjug/AP Photo

Fudbaler Juventusa i srpski reprezentativac Dušan Vlahović trebalo bi uskoro da produži ugovor sa torinskim klubom do juna 2027. ili 2028. godine, prenosi Gazeta delo Sport.

Italijanski mediji podsećaju da Vlahović ima ugovor sa Juventusom do juna 2026. godine. Srpski fudbaler je navodno u letnjem prelaznom roku bio blizu odluke da napusti torinski klub, ali je odlučio da ostane u redovima "stare dame". Čelnici Juventusa su zadovoljni igrama srpskog reprezentativca zbog čega žele da produže saradnju sa Vlahovićem.

Gazeta delo Sport navodi da će menadžeri srpskog napadača narednih dana sastati sa predstavnicima Juventusa, a dogovor bi navodno trebalo da bude ozvaničen do meča sa Fiorentinom, koji će biti odigran u nedelju u Firenci.

Vlahović bi ako prihvati produženje ugovora trebalo da godišnje zarađuje 7,5 miliona evra plus bonusi. On bi sa bonusima u poslednjoj godini ugovora sa torinskim klubom mogao da zaradi 12,5 miliona evra.

Vlahović (23) je u Juventus stigao u januaru 2022. godine iz Fiorentine za 80 miliona evra. Srpski napadač je za torinski klub odigrao 71 meč u svim takmičenjima i postigao je 27 golova. Za reprezentaciju Srbije 13 puta se upisao u listu strelaca na 23 utakmice.