Serija A

Olivije Žiru nakon dva gola, ali i remija protiv Napolija: Razočaran sam i ljut

komentari (0)

Izvor: Tanjug

30.10.2023 16:28
Olivije Žiru nakon dva gola, ali i remija protiv Napolija: Razočaran sam i ljut Tanjug/Alessandro Garofalo/LaPresse via AP

Fudbaler Milana Olivije Žiru izjavio je danas da je srećan što je postigao dva gola protiv Napolija u derbi meču 10. Serije A, ali je dodao da je razočaran što "rosoneri" nisu uspeli da pobede u Napulju, prenosi Skaj Italija.

Milan je sinoć odigrao u Napulju bez pobednika 2:2 sa ekipom Napolija, a oba gola za goste postigao je Žiru. 

"Srećan sam što sam postigao dva gola i zahvalan sam igračima koji su mi omogućili dosta šansi. Međutim, razočaran sam rezultatom. Stvorili smo mnogo šansi. Mogli smo da pobedimo, ali nismo uspeli da zatvorimo utakmicu", rekao je Žiru.

On je podsetio da Milan na tri meča Lige šampiona ove sezone nije uspeo da postigne nijedan gol.

"Napoli je dobro reagovao pošto smo odlično odigrali prvo poluvreme. Znali smo da će da bude teže u drugom poluvremenu. Samopouzdanje im je poraslo posle prvog gola. Međutim, mogli smo da uradimo nešto više", dodao je francuski fudbaler.

Žiru je bio ljut zato što je zamenjen u 81. minutu utakmice sa Napolijem.

"Ljut sam i frustiran, jer sam video da je Inter pobedio na svakom meču. Nadam se da nas ova dva izgubljena boda neće kasnije koštati. Ja sam samo čovek, nisam robot. Bio sam razočaran, jer sam siguran da sam mogao da pomognem saigračima. Imao sam još energije, hteo sam da ostanem na terenu. Naravno, smirio sam se na terenu i izvinio sam se treneru. Poštujem njegovu odluku, samo sam želeo najbolje za tim. Morali smo da pobedimo", zaključio je Žiru, koji je ove sezone postigao šest golova i imao je tri asistencije na 12 mečeva za Milan.

Fudbaleri Milana se nalaze na trećem mestu na tabeli Serije A sa 22 boda.