Serija A

Serija A na Areni: Udineze čeka na prvu pobedu ove sezone, Leće traži prekid crne serije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.10.2023 15:13
Serija A na Areni: Udineze čeka na prvu pobedu ove sezone, Leće traži prekid crne serije Guliver

U susret obustavi nacionalnih liga, zbog nastavka kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u fudbalu, večeras i tokom vikenda biće odigrano novih 10 utakmica Serije A. Sa akterima različitog nivoa mogućnosti i skorom od početka sezone.

Tako Udineze još čeka na prvu pobedu u prvenstvu od početka nove sezone, verujući da baš protiv Empolija može da ode korak dalje od četiri remija u sedam odigranih kola. S druge strane, domaćin ima jednu takvu "recku", ali i šest poraza, pa su mu preko potrebni bodovi za izmeštanje iz opasne zone.

A, kako za osvajanje celog plena mora makar jednom da se zatrese mreža biće zanimljivo da li će i ko to od ova dva vrlo neefikasna sastava da učini - Empoli sa samo jednom realizovanom šansom u prethodnih 630 minuta ili tek nešto malo manje neefikasan Udineze (4).

Leće je domaćin Sasuolu, a Italija je radoznala da vidi u kom pravcu će ići oscilacije prvog od dva tima. Obzirom da je dosta šarao u prethodnim utakmicama. U poslednje dve imao je nesreću i da ima posla sa braniocem titule Napolijem i najtrofejnijim klubom sa Apenina - Juventusom, pa žudi za krajem te mini crne rezultatske serije. 

I gosti idu iz krajnosti u krajnost, jer ili "prelaze" preko rivala (3) ili ne stižu ni do mrvica (4), a u glavama im još zveči poraz od Monce u prethodnom kolu. 

Serija A. 8 kolo

petak

Empoli - Udineze 18.30 (TV Arena 2 Premium)
Leće - Sasuolo 20.45 (TV Arena 3 Premium)

subota

Inter - Bolonja 15.00 (TV Arena sport 2)
Juventus - Torino 18.00 (TV Arena 2 Premium)
Đenova - Milan 20.45 (TV Arena 1 Premium)

nedelja 

Monca - Salernitana 12.30 (TV Arena 1 Premium)
Frosinone - Verona 15.00 (TV Arena sport 5)
Lacio - Atalanta 15.00 (TV Arena sport 2)
Kaljari - Roma 18.00 (TV Arena sport 5)
Napoli - Fiorentina 20.45 (TV Arena 2 Premium)

 

Standings provided by Sofascore