Serija A

Đuntoli o propalom transferu Vlahovića: Čelsi nikad nije podigao ponudu za napadača

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

30.09.2023 14:20
Đuntoli o propalom transferu Vlahovića: Čelsi nikad nije podigao ponudu za napadača TV Arena sport

Dušan Vlahović je bio jednom nogom van Juventusa minulog letnjeg prelaznog roka, ali Čelsi i "Stara dama" nikako nisu mogli da se dogovore. Srbin je srećom po trenera Masimilijana Alegrija ostao u Torinu, Romelu Lukaku je završio u Romi i nije mu se baš posrećilo.

Kristijano Đuntoli, sportski direktor Juventusa u opširnom intervjuu za "Tutosport" govorio je i na temu propalog transfera.

"Dobili smo mi forlanu ponudu Čelsija za Vlahovića, ali ona nikad nije bila dovioljno dobra. Bili smo spremni da prihvatimo ponudu, ali samo da je Čelsi uvećao novčani deo. Tako je i propala ideja da angažujemo Lukakua", istakao je Đuntoli.

 

 

Nažalost, zbog povrede leđa, Vlahović neće sutra igrati za Juventus, kao ni Arkadijuš Milik. Mediji često u poslednje vreme podgrevaju priču o dolasku Lazara Samardžića u Juventus, Đuntoli je jasan ko mu je prvi pik za januar.

"Kefran Tiram iz Nice je idealno pojačnje za vezni red, naš je prvi pik, ali isto želi i Bajern".

 

 

Samardžića je pomenuo samo kao jednog u nizu igrača koji se već duže vremena prati, kao i Habib Dijara iz Strazbura, te Hojbjerg iz Totenhema. O promeni trenera Masimilijana Alegrija se nije postavljalo pitanje, tvrdio je Đuntoli.