Serija A

Prvo Pogbin pozitivan nalaz na doping, a sada i ovo: Bonući odlučio da tuži Juventus

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.09.2023 11:35
Prvo Pogbin pozitivan nalaz na doping, a sada i ovo: Bonući odlučio da tuži Juventus Tanjug/Fabio Ferrari/LaPresse via AP, Filea

Nisu ovo baš najbolji dani za Juventus. U toku jučerašnjeg dana stigli su pozitivni nalazi na korišćenje nedozovljenih stredstava Pola Pogbe zbog čega je trenutno pod suspenzijom, a sada je crno-bele zadesila nova nedaća.

Naime, prema tvrdnjama italijanskih medija, legendarni fudbaler ovog kluba Leonardo Bonući, koji je ovog leta prešao u Union Berlin odlučio je da tuži klub.

 

 

On je, navodno, spremio svu potrebnu dokumentaciju koju je predao svojim advokatima i već u toku dana trebalo bi da se pokrene ceo postupak.

Ono što je zasmetalo iskusnom defanzivcu je činjenica da mu klub nije obezbedio adekvatne usove za trenign i on za to traži novčanu odšetetu.

Kako je navedeno, Bonući se nije odlučio za ovaj korak zbog lične satisfakcije ili koristi, već kako bi zaštitio i odbranio interese mladih igrača koji nisu u stanju da se odupru ovakvom ponašanju čelnika kluba.

I upravo zbog toga, ukoliko bude dobio spor, a on i njegov pravni tim su sigurni da hoće, kompletan novčani dobitak će uplatiti u humanitarne svrhe.