Premijer liga

Gvardiola o "sukobu" sa Halandom: Stalno želi da se lopta dodaje njemu i samo njemu!

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.08.2023 22:37
Gvardiola o "sukobu" sa Halandom: Stalno želi da se lopta dodaje njemu i samo njemu! Tanjug/Mike Egerton/PA via AP

Šef stručnog štaba Mančester sitija Pep Gvardiola osvrnuo se na manju konfrontaciju koju je imao sa Erlingom Halandom na utakmici prvog kola Premijer lige protiv Burnlija.

Šampion Engleske odlično je otvorio sezonu. Na startu takmičenja bio je ubedljiv protiv Burnlija na gostovanju, gde se u prvi plan istakao dvostruki strelac Erling Haland. Međutim, iako je dao dva gola za poluvreme i time praktično osigurao tri boda za Siti, šef struke "građana" imao je šta da zameri Norvežaninu.

Prišao je Halandu na poluvremenu i prema reakcijama na terenu, vidi se da nije bio zadovoljan nekim segmentima njegove igre. Naravno, to je izazvalo veliku pažnju medija, pa je posle utakmice upitan o ovoj situaciji.

"On stalno želi da se lopta dodaje njemu i samo njemu. Stalno želi da se proigrava u prostor. Erling je hteo loptu, ali je Silva napravio dobru odluku. Haland je postigao dva pogotka i verujem da je srećan zbog toga", rekao je Gvardiola.

 

 

Komentar je dao i napadač Mančester sitija.

"Pokušavam da budem fokusiran svaki dan i uvek ističem da je zadovoljstvo raditi s Pepom. Moram da nastavim da se razvijam jer sam i dalje mlad. Mislim da ne postoji trener od kojeg je bolje učiti. Incident se dogodio nakon poslednje akcije u poluvremenu jer sam se malo naljutio na Bernarda Silvu zato što mi nije dodao, pa se Pep naljutio na mene", obrazložio je Haland.