Premijer liga

Poter ne prihvata krivicu: Neki misle da je problem u meni, ne bih rekao da su u pravu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.02.2023 12:50
Poter ne prihvata krivicu: Neki misle da je problem u meni, ne bih rekao da su u pravu Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Fudbaleri Čelsija se od početka 2023. godine upisali svega jednu pobedu, uprkos mnogobrojnim skupocenim pojačanjima koja su pristigla u ekipu.

"Plavci" su poslednji put trijumfovali 15. januara protiv Kristal Palasa (1:0), potom su usledila tri vezana remija u prvenstvu, a onda poraz od Dortmunda (0:1) u Ligi šampiona i od Sautemptona (0:1) u Premijer ligi. Mnogi krivca vide u treneru Grejemu Poteru.

Bivši menadžer Brajtona od dolaska u Čelsi ima skor od devet pobeda, sedam nerešenim i devet poraza na 25 utakmica koliko je vodio tim, što svakako nije zadovoljavajuća statistika, pogotovo ako radite u klubu kakav je Čelsi.

Međutim, sam Poter smatra da problem ne leži u njemu:

"Neki ljudi misle da je problem u meni. Ne bih rekao da su u pravu, ali to ne znači da ne mogu da ispolje stavove. Kad izgubite kod kuće 0:1 onda je svaka kritika razumljiva", rekao je Poter.

On je posle poraza od Sautemptona zakasnio na konferenciju za medije, ali nije mogao da objasni zbog čega:

"Nema nikakve zavere. Žao mi je, ali ne mogu vam odgovoriti zašto sam zakasnio. Uvek dolazim da pričam posle utakmica. Razumem znatiželju javnosti, posebno zbog rezultata koji nas prate", podvukao je Poter.

Čelsi u narednom kolu Premijer lige igra gradski derbi protiv "Spursa" na "Totenhem Stadionu (26. februar, 14.30).