Premijer liga

Brajton se pojačava za Evropu, potpisuju Milner i Daud

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.06.2023 16:03
Brajton se pojačava za Evropu, potpisuju Milner i Daud TV Arena sport/ Screenshot

Brajton je rešio ozbiljno da se pojača  za Evropu, pa je posle prodaje Aleksisa Mek Alistera Liverpulu 99 odsto završio dvojicu pojačanja u veznom redu: iskusnog Džejmsa Milnera iz Liverpula i Mahmuda Dauda iz Borusije Dortmund.

Obojici igrača su istekli ugovori, trener De Zerbi i sportski sektor su sve dogovorili sa njima i očekuju se narednih dana na lekarskim pregledima i potpisu ugovora. 

Milneru je istekao ugovor u Liverpulu, posle 332 odigrana meča, uz 26 golova i 46 asistencija, isksuni 37-godišnji bivši reprezentatzivac Engleske dogovorio je ostanak na godinu dana, uz opciju produžetka ukoliko se obe strane saglase.

 

 

Mahmud Daud je od 2017. godine nosio dres Borusije iz Dortmunda i nije mu se dopao novi ugovor pa je 27-godišnji Sirijac po poreklu odlučio da sreću potraži u Premijer ligi. Još od zimus, kada je bilo jasno da će "Vestfalen" napustiti kao slobodan igrač ime mu se povezivalo sa Brajtonom. U klubu ga očekuju narednih dana. Za "milionere" je na 141 utakmici postigao pet golova u 17 asistencija, ove sezone je imao problema sa povredom ramena pa je na terenu bio samo 10 puta. U finišu sezone nije bio u sastavu.