Premijer liga

Loris više neće igrati za Totenhem: Povređen je do kraja sezone, a onda će naći novi klub

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

05.05.2023 18:57
Loris više neće igrati za Totenhem: Povređen je do kraja sezone, a onda će naći novi klub Tanjug/AP Photo/Kin Cheung

Kapiten Totenhema, Ugo Loris doživeo je težu povredu u debaklu njegovog tima protiv Njukasla (1:6) i za njega je ova sezona završena, a posle toga će potražiti novu sredinu, prenose engleski mediji.

Iskusni francuski čuvar mreže koji će u decembru napuniti 37 godina u London je stigao još davne 2012. godine iz Liona i od sada je branio na 353 utakmice.

 

 

"Dobili smo lekarske izveštaje koji su potvrdili da je povreda Uga Lorisa teže prirode i da je za njega ova sezona završena. Razočarani smo zbog toga, ali moram da naglasim da će on do kraja sezone imati veoma važnu ulogu u timu. On je kapiten ove ekipe i mnogo nam je bitan, ne samo na terenu već i van njega", rekao je trener Rajan Mejson, a zatim govorio o Lorisovoj daljoj budućnosti:

"Ne, ne želim da govorim o tome. Rekao sam da je on važan za nas i želimo ga uz ekipu do kraja sezone. Njegovo prisustvo i saveti su dragoceni za sve igrače".

Ipak, mediji na Ostrvu tvrde da će, uprkos tome što ima važeći ugovor sa Totenhemom do juna naredne godine, ovo leto sigurno promeniti sredinu.