Premijer liga

Ne odustajemo od titule: Gabrijel Žezus veruje da Arsenal može da nadoknadi izgubljeno

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.04.2023 09:01
Ne odustajemo od titule: Gabrijel Žezus veruje da Arsenal može da nadoknadi izgubljeno Tanjug/AP Photo/Kirsty Wigglesworth

Tim koji želi da osvoji šampionsku titulu u Engelskoj ne sme sebi da dozvoli taj luksuz da ne pobedi na tri vezana meča, a igrači Arsenala su upravo to učinili.

Nakon 2:2 protiv Liverpula i Vest Hema, remizirali su i protiv Sautemptona 3:3 i to tako što su do nekoliko minuta pre kraja gubili 1:3.

Tim iz Londona sada ima svega četiri boda više od drugoplasiranog Mančester sitija, ali "građani" imaju i dve utakmice manje, tako da igrači trenera Mikela Artete ne zavis samo od svojih rezultata.

Ipak, uprkos takvom razvoju događaja Gabrijel Žezus nije nezadovoljan i veruje da šampionska trka nije okončana, kao što to mnogi tvrde.

"Težak je ovo trenutak za nas, ali nema predaje. Ove sezone smo uradili mnogo dobrih stvari, beležimo sjajne rezulate i još smo na čelu Premijer lige. Istina, Siti ima dva meča manje, ali ipak treba da ih odigra i pobedi, a u takmičenju kakvo je Premijer liga niko ne može unapred da upiše bodove. Mi smo spremni da se borimo do kraja, moramo da pobedimo sve utakmice koje su pred nama i sigurno se nećemo predati", poručio je Brazilac.