Premijer liga

Trofej u Premijer ligi nije realan, ali u Ligi Evrope jeste: Kristijan Eriksen zadovoljan igrama Mančester junajteda

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.04.2023 10:33
Trofej u Premijer ligi nije realan, ali u Ligi Evrope jeste: Kristijan Eriksen zadovoljan igrama Mančester junajteda Tanjug/AP Photo/Rui Vieira

Fudbaleri Mančester junajteda veći deo sezone su tražili formu, nisu pružali partije kakve su se od njih očekivale, ali sada su konačno uspeli da se vrate na pravi put.

Trenutno su treći na tabeli Premijer lige, istina, sa 15 bodova manje od lidera Arsenala i osvajanje šampionske titule nije realno, ali zato trijufm u Ligi Evrope jeste, smatra prvotimac kluba sa "Old Traforda" Kristijan Eriksen.

"Ovo nije isti Mančester junajted kao sa početka sezone, već neki potpuno drugi tim. Moji saigrači su pokazali veliki stepen odgovornosti, naporno su radili i došli smo do ovde gde se sada nalazimo. Čak se i moja uloga u timu menjala sve ovo vreme i sada imam mnogo drugačije zadatke u timu. To daje rezultate i stvarno smo svi zadovoljni", kaže danski internacionalac i dodaje:

"Ne znam, ne verujem da je osvajanje Premijer lige realno, ali zato možemo da trijumfujemo u Ligi Evrope. Protiv Sevilje smo imali 2:0, ali smo tu prednost ispustili, što nismo smeli da dozvolimo. Ipak, verujem da u revanšu u Španiji možemo da pobedimo i izborimo plasman u polufinale i nastavimo ka osvajaju titule u ovom takmičenju".