Premijer liga

Detetu od pet godina objasnite da je Ferari skup poklon za Božić, tako je i sa Liverpulovim pojačanjima: Jigren Klop veoma slikovit

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

14.04.2023 13:43
Detetu od pet godina objasnite da je Ferari skup poklon za Božić, tako je i sa Liverpulovim pojačanjima: Jigren Klop veoma slikovit Tanjug/Peter Byrne/PA via AP

Trener fudbalera Liverpula, Jirgen Klop istako je da ovaj klub nije u stanju da kupi igrača od 100 miliona evra kao što je prvotimac Borusije Džud Belingem.

Namčki stručnjak je rekao da veoma ceni reprezentativca Engleske, da bi ga rado video u svojim redovima, ali da jednostavno klub sa "Enfilda" nema taj novac.

"Ne želim da pričam o mogućim pojačanjima i da se bavim spekulacijama i ne znam zašto me stalno pitate za takve stvari. Belingem je dobar igrač, ali ne govorimo o potencijalnim pojačnjima. Ipak, ako me pitate o novcu, samo ću vam reći da ne možemo da ga trošimo previše", rekao je Jirgen Klop, a onda pokušao slikovito da objasni celu situaciju:

"Uzmite primer da pitate dečaka od pet godan šta bi želeo da dobije za Božić i on vam kaže da je to Ferari od 100 miliona evra. Vi mu onda objasnite da je to previše skup poklon i da on još nije spreman da ga vozi, a ukoliko to dete bude uznemireno ceo život što nije dobilo ferari, do će onda biti veoma tužan život.

Trener "redsa" ne beži od činjenice da su klubu potrebna kvalitetna pojačanja, ali naglašava da svaki dolazak mora da bude pametno isplaniran

"Morate da funkconiše onako kako možete. Naravno da su nam potrebna pojačanja, ali ne možemo da se zanosimo onima koje ne možemo da priuštimo", rekao je Nemac.