Premijer liga

Navijači i mediji će nas kritikovati šta god da uradimo: Klop brani Liverpul od kritika

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

08.04.2023 13:11
Navijači i mediji će nas kritikovati šta god da uradimo: Klop brani Liverpul od kritika Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Tekuća sezone jedna je od najlošijih za fudbalere Liverpula u poslednjih mnogo godina, svestan je toga i trener Jirgen Klop, koji ne beži od svoje odgovornosti i naglašava da će "redsi" naredne sezone biti još bolji.

Nemački stručnjak je naglasio da veruje u njegove igrače i kako misli da imaju kvalitet za mnogo bolju poziciju na tabeli od ove osme koju trenutno zauzimaju.

"Ne mislim da sam lošiji trener nego što sam bio prošle godine, niti da su igrači koje imam lošiji nego što su bili prošle godine Ne, jednostavno, naišao je period kada ne ide dobro, a to znači da moramo da poboljšamo rad i još više verujemo u ono što radino", naglasio je Klop.

Tim sa "Enfilda" naredni meč u Premijer ligi igra u nedelju od 17.30 časova (TV Arena 1 Premium), a novinare je zanimalo da li njegova ekipa može da "vaskrsne" iduće sezone kao što je to ive učino aktuelni lider na tabeli u tekućoj sezoni.

"To je zanimljivo pitanje. Ja sam duboko uveren da hoćemo, ali isto tako znam da pojedinim navijačima, a pogotovo predstavnicima medija neće biti dovoljno šta god da uradimo tokom leta. Oni će uvek imati zamerku zašto nešto nije bolje", rekao je Klop.