Premijer liga

Gvardiola najavio Halandov povratak: Erling je sve bolje, nadamo se da će nastaviti da nam pomaže

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

03.04.2023 17:12
Gvardiola najavio Halandov povratak: Erling je sve bolje, nadamo se da će nastaviti da nam pomaže Tanjug/AP Photo/David Cliff

Fudbaleri Mančester sitija u subotu gostuju Sautemptonu u okviru 30. kola engleske Premijer lige, dok u utorak 11. aprila dočekuju Bajern Minhen u prvom meču četvrtfinala Lige šampiona.

"Građani" su nikad motivisaniji da konačno dođu do trofeja najkvalitetnijeg evropskog klupskog takmičenja i nema sumnje da će ima svaka pomoć biti potrebna.

Ipak, jedan od najboljih napadača na svetu, Erling Haland, nedavno je povredio prepone na treningu norveške selekcije, a propustio je mečeve protiv Španije i Gruzije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo 2024.

Međutim, trener Sitija, Pep Gvardiola je najavio da će norveški napadač najverovatnije biti u timu protiv Sautemptona, a samim tim i protiv Bajerna:

"Erling je sve bolje, osećao se bolje u odnosu na poslednjih nekoliko dana. Ostalo je još pet dana do meča protiv Sautemptona, pa se nadamo da će nastaviti da nam pomaže kao i do sada", rekao je Gvardiola.