Premijer liga

Mančester junajted prodaje Kazemira: Zainteresovani Saudijci moraju da izdvoje 30 miliona funti

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.05.2024 22:05
Kazemiro bi ovog leta mogao da napusti Mančester junajted Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Kazemiro bi ovog leta mogao da napusti Mančester junajted

Brazilski fudbaler, Kazemiro bi ovog leta mogao da napusti Mančester junajted, a za njega već postoje zainteresovani klubovi, pogotovo iz Saudijske Arabije.

U prethodnih godinu i po dana se veliki broj igrača preselio u Saudijsko Pro Ligu. Kada su u šitanju Brazilci tu su imena poput Nejmara, Fabinja, Taliske, Lodija, Malkoma, a uskoro bi mogao da im se pridruži i Kazemiro. Za njega postoji interesovanje Al Ahlija i Al Nasra koji bi morali da izdvoje 30 miliona funti (35 miliona evra) za njega.

Kada je u pitanju klub sa "Old Traforda", odlazak Kazemira bi im znatno pomogao kada je u pitanju budžet za plate igrača. Brazilac trenutno zarađuje 350 hiljada funti nedeljno što je ogromna suma novca za igrača koji definitivno ne pruža zadovoljavajuće partije.

U prethodnom periodu je često bio na meti kritika zbog svojih izdanja, dok je Džejmi Karager čak izjavio: "Treba napustiti fudbal pre nego što on napusti tebe, a Kazemira je fudbal napustio".

Upravo izuzetno loša sezone i brine čelnike Al Nasra. Klub za koji nastupa Kristijano Ronaldo ima u planu da napadne titulu u narednoj sezoni jer su ove godine već poraženi u toj trci od Al Hilala.