Premijer liga

Neću u AL Nasr, uživam u Mančester junajtedu: Kazemrio demantovao da se seli u Saudijsku Arabiju

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.01.2024 13:16
Brazilac Kazemiro u dresu Mančester junajteda Tanjug/AP Photo/Dave Thompson
Brazilac Kazemiro u dresu Mančester junajteda

Fudbaler Mančester junajteda, Brazilac Kazemiro demantovao je da će igračku karijeru da nastavi u Al Nasru i istakao da je srećan u ekipi sa Old traforda, prenose engleski mediji.

Kazemiro (31) je u Mančester junajted stigao 2022. godine iz madridskog Reala, a pojeidni svetski listovi su objavili da bi brazilski fudbaler mogao da se u Al Nasru priključi nekadašnjem fudbaleru Mančester junajteda, Kristijanu Ronaldu.

Međutim, ubrzo nakon toga je stiglo demantovanje te vesti i kazemiro je svima stavio do znaja da nema nameru da menja sredinu u ovom ili narendom prelaznom roku.

 

 

"Srećan sam u Mančesteru. Ovde je sve neverovatno. Od prvog dana sam ovde naišao na srdačnu dobrodošlicu od strane kluba, igrača i navijača. Srećan sam što mi grad i klub nude. Zadovoljan sam što pomažem klubu da se vrati na staze uspeha. Ovde sam srećan", rekao je Kazemiro za britanske medije.

On je ove sezone odigrao 12 utakmica za Mančester junajted i postigao je četiri gola, ali Brazilac veruje da će u nastavku sezone uspeti da se izbori za još veću minutažu kod trenera Erika ten Haga.

Fudbaleri Mančester junajteda od 17.30 časova igra meč 4. runde engleskog FA kupa protiv biželigaša Njuporta u gostima, a očekuje se da će Kazemiro dobiti šansu od prvog minuta.