Premijer liga

Izgubili dva boda, dobili Sanča: Menadžer Junajteda hvali mladog igrača

komentari (0)

Autor: Sreten Ristić

09.02.2023 17:18
Izgubili dva boda, dobili Sanča: Menadžer Junajteda hvali mladog igrača Tanjug/(AP Photo/Dave Thompson)

Mančester junajted je izgubio dva boda na "Old Trafordu" od Lidsa (2:2), ali je dobio Džejdona Sanča. Mladi napadač, plaćen 73 miliona funti Borusiji iz Dortmunda ušao je na teren u 59. minutu pri vođstvu gostiju od 2:0, da bi za pola sata bio čovek preokreta i golom doneo bod u 8. kolu Premijer lige.

Imao je Sančo psihološku krizu, nije bio na terenu od 30. oktobra kada je odgledao sa klupe duel protiv Vest Hema. Junajted je čekao da se oporavi i dočekao ga je u pravom svetlu. 

 

 

"Zadovoljan sam i ponosan sam na njega. Prošao je težak period, ali je uspeo da pronađe sebe a to nije lako. On je briljantan fudbaler i ako može da ostane na pravom nivou biće izvaredan. Podržačemo ga i ja i tim i klub, ali na kraju on mora sam da uradi velike stvari. Mora svakodnevno da trenira maksimalno i da uživa u fudbalu ", pohvalio je igrača menadžer Erik ten Hag.

Sančo je ove sezone odigrao 16 mečeva za Junajted, postigao je četiri pogotka, a pre sinoćnjeg gola u strelce se upisao 1. septembra na gostovanju Lesteru (0:1).