Premijer liga

Premijer liga na TV Arena sport: Arsenal na "Molinjuu" nema pravo na grešku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.04.2024 11:33
Fudbaleri Arsenala Tanjug/AP Photo/Dave Shopland
Fudbaleri Arsenala

Nakon kiksa u prethodnom kolu na domaćem terenu protiv Aston Vile, fudbaleri Arsenala nemaju pravo na grešku na gostovanju Vulverhemptonu (20.30h) u 34. kolu Premijer lige

Izabranici Mikela Artete su odavno ispali iz oba kup takmičenja u Engleskoj, a od srede više nisu ni u Ligi šampiona nakon poraza od Bajerna u Minhenu. "Tobdžijama" je tako ostala samo trka za titulu Premijer lige gde će morati da se nadaju grešci Mančester sitija koji trenutno zauzima lidersku poziciju.

 

 

Vulverhempton se ne nalazi u dobroj formi. Šta više, "vukovi" su poslednji trijumf upisali pre gotovo mesec i po dana kada su pobedili Fulam na "Molinjuu". Ekipa Gerija O'Nila ima ogromnih problema sa povređenim igračima, te će tako van tima biti Mateus Kunja, Pedro Neto, Nelson Semedo, Kreg Doson, Žan Riner Belegarde, Rajan Ait Nuri, Hi-Čan Hvang i Pablo Sarabija.

Uprkos tome, Vulvsi su daleko od zone ispadanja i zauzimaju 11. mesto sa 43 osvojena boda. Sa druge strane, Arsenal je na drugoj poziciji sa 71. Duel dva premijerligaša moći ćete da pratite u direktnom prenosu na TV Arena 2 Premium.

Premijer liga, 34. kolo

subota

Luton - Brentford 16.00 (AP3)
Šefild junajted - Barnli 16.00 (AS1)
Vulverhempton - Arsenal 20.30 (AP2)

nedelja

Everton - Notingem Forest 14.30 (AP2)
Aston Vila - Bornmut 16.00 (AP3)
Kristal Palas - Vest Hem 16.00 (AP1)
Fulam - Liverpul 17.30 (AP2)

 

Standings provided by Sofascore