Premijer liga

Kristijan Eriksen: Želim više da igram u Mančester junajtedu

komentari (0)

Izvor: Tanjug

19.03.2024 17:12
Kristijan Eriksen Guliver
Kristijan Eriksen

Fudbaler Mančester junajteda Kristijan Eriksen izjavio je danas da nije zadovoljan minutažom u engleskom klubu i dodao da ne planira na kraju sezone da napusti klub sa Old traforda, prenose britanski mediji.

Eriksen (32) je ove sezone odigrao 21 meč za Mančester junajted, a na terenu je proveo 1.130 minuta. Danski fudbaler se za mesto u startnoj postavi "crvenih đavola" bori sa talentovanim Kobijem Mainom.

"Nisam zadovoljan kada ne igram, ali nije da zbog toga noću ne spavam. Ekipa igra dobro i ja moram da poštujem ulogu koju imam. Moram naporno da radim i da budem spreman za svaki meč, što i jesam. Sada lakše prihvatam svoju ulogu", rekao je Eriksen za danski Tipsbladet.

On je naveo da je razgovarao sa menadžerom Mančester junajteda Erikom ten Hagom.

"Želim da igram koliko je god to moguće. Jesam i moram tu da budem za ekipu. Ten Hag mi je rekao da on bira tim i istakao da Kobi dobro igra, kao i ostali fudbaleri u srednjem redu. Postoji konkurencija za mesto u timu, što je i očekivano kada igrate u vrhunskom klubu", dodao je danski fudbaler.

Eriksen ima ugovor sa Mančester junajtedom do juna 2025. godine. "Ne želim da sedim na klupi za rezerve, ali me ne zabrinjava budućnost u klubu. Poštujem to što se ne menja ekipa koja pobeđuje", rekao je Eriksen.

Mančester junajted se nalazi na šestom mestu natabeli Premijer lige sa 47 bodova.
 

 

Standings provided by Sofascore