Premijer liga

Čiki Begiristajn o novim dvomečima sa Realom: Postaje dosadno, setićemo se šta je bilo prošle godine

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

15.03.2024 21:42
Čiki Begeristajn, sportski direktor Mančester sitija TV Arena sport/ Screenshot
Čiki Begeristajn, sportski direktor Mančester sitija

U Real Madridu nisu se mnogo uzbudili što im je žreb i treću sezonu zaredom u nokaut fazi dodelio Mančester siti, ali isto su reagovali iz tabora engleskog tima, aktuelnog osvajača UEFA lige šampiona.

"Šta? Opet Real, dosadno je sa ovim kuglicama, uvek isto", bio je prvi komentar Čikija Begiristajna, sportskog direktora Mančester sitija.

Nekadašnji španski as zatim nastavio:

"Žreb je isto kao prošle godine, samo promenite Liverpul za Arsenal. Pokušaćemo da se prisetimo šta je bilo prošle godine i da smo uspeli da prođemo do finala. Real je klub sa najviše trofeja u ovom takmičenju i da "doslednost da uvek budemo u finalu"...Smatramo se jakima, imamo odličnu sezonu u UEFA Ligi šampiona, imamo dobar niz i to su trendovi koji su meritorni".

 

 

Mančester siti je u trci za tri trofeja: Premijer lige, FA Kupa Engleske i UEFA Lige šampiona. Begiristajn ne pravi razliku.

"Želimo da osvojimo sva tri trofeja. Njukasl nam je rival u FA kupu, imamo bod manje u Premijer ligi od Arsenala i Liverpula, a u Ligi šampiona smo osetili tu slast uspeha. Imamo dovoljno mentaliteta da budemo na vrhu", zaključio je Begiristajn.