Premijer liga

Gnjonto oduševljen Premijer ligom: Ovde je kao u snu, u Italii ima mnogo više pritiska

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

22.03.2023 11:12
Gnjonto oduševljen Premijer ligom: Ovde je kao u snu, u Italii ima mnogo više pritiska Tanjug/AP Photo/Dave Thompson

Italijanski fudbaler, Vilfrid Gnjonto, koji je na startu tekuće sezone stigao u redove Lidsa, govorio je za italijanske medije o svom dolasku i adaptaciji na Premijer ligu.

On je već postao ljubimac navijača, pošto je 16 odigranih utakmica uspeo da postigne dva pogotka i upiše tri asistencije:

 

 

"Nisam se nadao tome, sve se desilo brzo i nisam imao vremena da sve procesuiram. Ali doživeo svam izvanredne trenutke i emocije. Moje lične partije su jako dobre, tim doživljava uspone i padove. Sve mi se čini kao san: dolazim iz Bavena i nikada nisam očekivao da ću igrati u Premijer ligi jednog dana. Veoma sam ponosan na to i uvek ću se truditi da napredujem. U Italiji ima mnogo više pritiska, po mom mišljenju, dok u Lidsu uopšte nije tako", rekao je talentovani ofanzivac.

Podsetimo, devetnaestogodišnji Gnjonto je pre Lidsa igrao za Cirih, a u Englesku je stigao uz obeštećenje od četiri i po miliona evra. Za reprezentaciju Italije je debitovao u junu prošle godine, od kada je upisao osam nastupa i postigao jedan gol.