Premijer liga

Ako Salah ostane, Luis Dijaz na prodaju: Jedan mora da ode od Liverpula

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

01.03.2024 11:39
Mohamed Salah rešava enigmu u Liverpulu Liverpool
Mohamed Salah rešava enigmu u Liverpulu

Dvojica veoma dobrih krilnih igrača na istoj poziciji koče nadolazeće mlađe snage, procena je struke u Liverpulu, pa je zato doneta odluka da jedan od njih dvojice mora da ode: ili Mohamed Salah ili Luis Dijaz.

Prema vestima sa Ostrva, plan Liverpula je da nagovorio Salaha da produži ugovor do 31. marta. Ukoliko uspeju u tome onda će prodati Luisa Dijaza (27) koji je stigao u januaru 2022. iz Portoa i na 82 meča postigao 21 gol. Za njega postoji prilično interesovanje i na "Enfildu" veruju da će čak i zaraditi.

Ako Faraon odluči da prihvati basnoslovnu ponudu iz PRO lige Saudijske Arabije, a Al Itihad mu nudi platu od preko 100 miliona evra, napuniće Azijci i kasu Liverpula sa 100 miliona funti. U tom slučaju Luis Dijaz ostaje i preuzima bitniju ulogu u timu.

 

 

S obzirom da menadžer Jirgen Klop odlazi na kraju sezone, nada se sa peharom Premijer lige, a još nije pronašen njegov naslednik, teško je pretpostaviti šta će se stvarno dogoditi sa Salahom i Dijazom. Ponudu su poslali Ćabiju Alonsu samo što je teško da će od njega dobiti odgovor pre kraja maja jer on sa Bajerom iz Leverkuzena igra na tri fronta sa najvećim ambicijama.