Premijer liga

Kazemiro u Junajtedu kao Vidić 2013/14, čeka ga četiri meča suspenzije

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

13.03.2023 15:57
Kazemiro u Junajtedu kao Vidić 2013/14, čeka ga četiri meča suspenzije Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Brazilski as Kazemiro proživljava najgoru moru ove sezone jer je drugi put isključen u Premijer ligi! Kada mu je sudija Andre Mariner pokazao crveni karton na meču sa Kristal Palasom u 70. minutu, Brazilcu nije bilo najjasnije kako je taj start zasluživao isključenje na meču. Posle odrađena tri meča suspenzije, pa debakla u Liverpulu, kao u "Danima Mrmota" doživeo je istu sliku u 34. minutu duela sa Sautemptonom.

Sudija Entoni Tejlor start Brazilca otvorenim đonom na Alkaraza ocenio je za crveni karton, pa je tako Kazemiro postao prvi igrač Junjateda od sezone 2013/14. koji je dobio dva direktna crvena kartona u sezoni. Pre njega je Nemanja Vidić dva puta morao na hlađenje.

 

 

Šta se to promenilo kod Kazemira verovatno će on sam objasniti u narednim danima, ali stoji činjenica da za sedam godina igranja u Real Madridu nikad nije dobio direktan crveni karton. Dva puta je bio isključivan zbog dva žuta.

 

 

U Junajtedu igra zaista odlično, stub je igre, ali zbog dva oštra starta dobio je dva crvena kartona i sada direktnu suspenziju na četiri susreta. Neće igrati prorv Fulama (19.03.), Njukasla (2.04), Brentforda (5.04.) i Evertona (8.04.).