Premijer liga

Navijači Liverpula će voleti Firmina i ako bude igrao protiv ovog kluba: Jirgen Klop izuzetno poštuje Brazilca

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 13:07
Navijači Liverpula će voleti Firmina i ako bude igrao protiv ovog kluba: Jirgen Klop izuzetno poštuje Brazilca Tanjug/AP Photo/Jon Super, File

Menadžer Liverpula Jirgen Klop izjavio je da je iznenađen što je Robert Firmino odlučio da napusti klub na kraju sezone, prenose mediji u Engleskoj.

Brazilski napadač će napustiti Liverpul nakon osam godina boravka na "Enfildu", a za sada s ene zna gde će nastaviti karijeru.

"Iznenađen jesam. Možda malo jer je moglo da ode u dva pravca, otišlo je u ovom. I to poštujem. To je sasvim normalno u ovako dugim vezama kakvu mi imamo, kakvu ima Bobi sa klubom. Svideo mi se prijem koji je dobio kada je ušao u igru protiv Junajteda. U ovom trenutku nema vremena za opraštanje, biće dovoljno vremena za to u kasnijoj fazi sezone", rekao je Klop.

Nemački stručnjak je posebno naglasio da je Brazilac svaki minut proveden u Liverpulu pošteno odradio i da će ga navijači ovog kluba uvek voleti, čak i ako bude igrao protiv "redsa".

"On je potpuno posvećen timu, kao što verovatno i znate. I to je sve što treba da znam. Mislim da je on jedan od onih igrača da čak, i ako bi došao da igra protiv nas, ljudi bi zaista bili srećni što ga vide", zaključio je Klop.

Fimrino je u Liverpul došao iz nemačkog Hofenhajma 2015. godine i za tro vreme upisao 249 nastupa za klub uz 79 postignutih golova