Premijer liga

Premijer liga na TV Arena sport: Liverpul juri 10. gol na poslednje tri utakmice, Siti bi mogao da se približi Arsenalu na "minus dva"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

11.03.2023 08:37
Premijer liga na TV Arena sport: Liverpul juri 10. gol na poslednje tri utakmice, Siti bi mogao da se približi Arsenalu na "minus dva" TV Arena sport

Fudbaleri Bornmuta i Liverpula imaju tu čast da otvore 27. kolo Premijer lige (13.0, TV Arena 1 Premium), a gosti sa "Enfidla" će na tom susretu biti u prilici da postignu deseti pogodak na poslednje tri utakmice.

Za protekle dve i po nedelje, koliko je prošlo od one blamaže u osmini finala Lige šampiona protiv Real Madrida, kada su nakon 2:0 pretrpeli poaz 2:5, igrači Jirgena Klopa su remizirali protiv Kristal Palasa u gostima, zatim kod kuće slavili protiv Vulverhemptona 2:0, a onda prošle nedelje, u najvećem derbiju Premijer lige ostvarili najubedljiviji trijumf nad Mančester junajtedom 7:0.

Sve to govori da su igrači trenera Jirgena Klopa podigli samopouzdanje pred revanš u Španiji koji je na programu u sredu, što bi trebalo da dominstriraju protiv Bornumita.

"Uspeli smo da se pokrenemo nakon teškog poraza od Real Madrida. Rekao sam i tada da nije lako, ali da moramo da nastavimo sa još boljim radom i da možemo da se nadamo buđenju ekipe, što se i dogodilo. Verujem da ćemo i danas uspeti da budemo efikaani i ostvarimo pobedu koja bi nam donela novu dozu samopouzdanja pred odlazak u Madrid, ali na si ostavilo u igri za jedno od prva četiri mesta u ligi", rekao je trener Liverpula.

Nakon ovog susreta na programu su mečevi u Lesteru, Liverpulu, Lidsu i Londonu, a poslednji od njih biće onaj u kojem aktuelni šampion Mančester siti gostuje Kristal Palasu (18.30, TV Arena 1 Premium) i posle kojeg bi, u slučaju pobede, mogao da se približi vodećem Arsenalu na samo dva boda zaostatka. 

Premijer liga, 27. kolo

Subota

Bornmut - Liverpul 13.30 (TV Arena 1 Premium)
multiprenos 16.00 (TV Arena 1 Premium)
Lester - Čelsi 16.00 (TV Arena 2 Premum)
Everon - Brentford 16.00 (TV Arena sport 4)
Lids - Brajton 16.00 (TV Arena sprt 5)
Totenhem - Notingem Forest 16.00 (TV Arena 3 Premium)
Kristal Palas - Mančester siti 18.30 (TV Arena 1 Premium)

Nedelja

Fulam - Arsenal 15.00 (TV Arena 2 Premium)
Vest Hem - Aston Vila 16.00 (TV arena sport 4)
Mančestre junajted - Sautempton 15.00 (TV Arena sport 1)
Njukasl - Vulverhempton 17.30 (TV Arena sport 1)