Premijer liga

Samo Haland, njegov otac, Siti i ja znamo detalje ugovora: Menadžerka Pimenta demantuje pisanje medija

komentari (0)

Izvor: Tanjug

16.11.2023 22:48
Samo Haland, njegov otac, Siti i ja znamo detalje ugovora: Menadžerka Pimenta demantuje pisanje medija FC Manchester city

Erling Haland je na meti Real Madrida i još nekih klubova za leto 2024. godine, ali Rafaela Pimenta, menadžerka igrača tvrdi da su objavljene informacije o ugovoru njenog klijenta netačne.

Norvežanin je prošle godine stigao u Mančester siti iz Borusije Dortmund za 60 miliona evra. On je na 71. meču za engleski klub postigao 69 golova u svim takmičenjima. Brojni evropski mediji u prethodnim periodu su prenosili navodne detalje ugovora norveškog fudbalera, a najčešće se prenosi da ona iznosi samo 80 miliona evra.

"Klauzule u Erlingovom ugovoru? Samo, Erling, njegov otac, Mančester siti i ja znamo detalje. Drugi klubovi o tome ne znaju ništa. Niko osim nas ne zna šta piše u ugovoru", rekla je Pimienta.

 

 

Ona je izjavila da će igrač i klub da pronađu rešenje ako Haland jednog dana poželi da napusti aktuelnog šampiona Evrope.

"Svi smo u istom čamcu. O tim stvarima mora da se priča. Erling će uvek da uradi ono što je dobro i za njega i Mančester siti. Kada svi budu voljni da naprave promenu, to će i da bude učinjeno. On nije tip igrača koji će reći: 'Odlazim, ćao'. To neće da se dogodi, jer je poštovanje ispred svega", dodala je Pimienta.

 

 

Ona je istakla da poštovanje mora da postoji sa obe strane.

"Ako jednog dana nešto mora da se desi, sve će da bude dogovoreno, jer postoji razumevanje stava druge strane. Rešenje će se naći razgovorom", istakla je Pimienta.