Premijer liga

Navijači Mančestera žele još tri trofeja do kraja sezone, Ten Hag tvrdi da to nije nemoguće

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

27.02.2023 10:47
Navijači Mančestera žele još tri trofeja do kraja sezone, Ten Hag tvrdi da to nije nemoguće Tanjug/AP Photo/Alastair Grant

Pobedom protiv ekipe Njukasla 2:0 fudbaleri Mančester junajteda su osvojili prvi trofej od 2017. godine, a navijači ovog kluba se nadaju da bi do kraja sezone mogli da osvoje još tri.

"Crveni đavoli" trenutno imaju osam bodova manje od Arsenala u Premijer ligi, učestvuju u FA kupu, a eliminacijom Barselone u šesnaestini finala Lige Evrope su pokazali da i u ovom takmičenju imaju visoke ambicije.

Iako su veoma često želje navijača jedno, a realne mogućnosti ekipe nešto sasvim drugo, trener Mančestera Erik ten Hag smatra da je takav scenario izvodljiv.

"Osvojili smo trofej i zbog toga smo euforični. Dobili smo samopouzdanje i verujemo u sebe. Pred nama je sjajna prilika da osvojimo još tri pehara, a to uopšte nije nerealno. Ne kažem da će tako biti, već samo smatram da nije nemoguće. Moramo da verujemo u to, a kada verujete onda je sve moguće", naglašava holandski stručnjak.

Ipak, menadžer Mančester junajteda upozorava da svaka greška može skupo da košta njegove igrače i da zbog toga ne sme da bude opuštanja.

"Ostalo je da se igra još mnogo utakmica, a mi moramo da idemo polako, Stepenicu po stepenicu. Ako se zanesete i zaboravite samo jednu od njih, možete da se sapletete. Zato uvek pričam igračima da moraju da budu maksimalno fokusirani i koncentrisani. To je ključ svakog uspeha", naglašava Ten Hag.