Liga 1

Srbi u Ligi 1: Komnen Andrić jedini, ali u Ligi 2 igra i Luka Ilić

komentari (0)

Autor: Kosta Simetić

11.08.2023 11:27
Srbi u Ligi 1: Komnen Andrić jedini, ali u Ligi 2 igra i Luka Ilić Guliver

Francuska očigledno nije omiljena destinacija za srpske fudbalere. Na početku sezone u Ligi 1 naći će se samo jedan igrač, dok jednog imamo i u drugom rangu francuskog fudbala.

Svoju drugu sezonu u dresu Klermona započeće napadač, Komnen Andrić. On je prošlog leta prešao iz Dinamo Zagreba u redove ekipe iz centra Francuske i očigledno je zadovoljio čelnike Klermona. Na 34 utakmice postigao je četiri gola i upisao tri asistencije, ali je donosio mir i stabilnost u napadu ekipe koja je prošlu godinu okončala na visokom osmom mestu.

 

 

Ima Srbija igrača i u drugoj ligi, a to je mladi Luka Ilić. On je svoju karijeru počeo u Crvenoj zvezdi, potom ga je kupio Mančester siti koji ga je slao na pozajmice u Holandiji, a prošlog leta ga je prodao Troi, koja ga je prosledila u TSC na pozajmicu. Sada se vratio u francuskog drugoligaša sa kojim će pokušati da izbori plasman u Ligu 1.

Mečeve Lige 1 moći ćete da pratite na kanalima TV Arena sport, a od ove sezone, na aplikaciji ArenaCloud možete pratiti i "highlights-e", šanse, golove, zanimljive momente, i sve to u realnom vremenu!