La Liga

Ništa Mbape, ništa Vlahović...: Karlo Anćeloti "odsvirao" kraj prelaznog roka u Realu

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

24.08.2023 13:05
Ništa Mbape, ništa Vlahović...: Karlo Anćeloti "odsvirao" kraj prelaznog roka u Realu Guliver/AP Photo/Alvaro Barrientos

Mesecima se čekao grandiozan transfer Kilijana Mbapea iz Pari Sen Žermena u Real, na mahove se činilo i da bi Dušan Vlahović mogao da napusti Juventus i pojača velikana iz Madrida, ali je trener "kraljevića" Karlo Anćeloti današnjom izjavom stavio tačku na obe i slične fudbalske priče.

Trofejni italijanski stručnjak nije uzeo u usta ni francuskog ni srpskog golgetera, ali je jasno da se njegov odgovor na jedno od novinarskih pitanja na konferenciji za medije odnosi u prvom redu na nesuđene letnje novajlije kluba sa "Santijago Bernabeua". 

"Mogu da kažem da 100 odsto neće biti novih igrača. Prelazni rok je završen, tim je kompletiran", tvrdi Anćeloti. 

U aktuelnom prelaznom roku Real je doveo Džuda Belingema (za 103 miliona evra), Ardu Gulera (20), Frana Garsiju (5) i Hoselua (pozajmica), dok je Brahim Dijaz vraćen iz Milana sa pozajmice. 

U suportonom smeru otišli su Marko Asensio (PSŽ), Karim Benzema (Al Itihad), Eden Azar (bez kluba), Marijano Dijaz (bez klubqa), Hesus Valjeho (Granada) i Antonio Blanko (Alaves).