La Liga

Luka Modrić o svojoj budućnosti u Madridu: Pričaću sa klubom ali moram da zaslužim novi ugovor

komentari (0)

Izvor: Tanjug

20.02.2023 21:36
Luka Modrić o svojoj budućnosti u Madridu: Pričaću sa klubom ali moram da zaslužim novi ugovor Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Fudbaler Real Madrida Luka Modrić (37) izjavio je danas da želi da ostane u Madridu i potpiše novi ugovor, pošto mu postojeći ističe u junu ove godine.

Vezista reprezentacije Hrvatske istakao je da ga ne dotiču priče da slabije igra, jer se uvek maksimalno daje na terenu.

“Isto je kao i prošle godine u ovo vreme. Nisam još razgovarao sa klubom oko produžetka saradnje. Miran sam što se toga tiče. Ova pitanja postaju pomalo dosadna jer uvek odgovorim da se dobro osećam i da želim da nastavim da igram za Real Madrid", rekao je Modrić.

 

 

Dodao je da će pričati sa klubom, ali da moram da zasluži novi ugovor, a ne da ga tek tako dobije.

"Nikada mi ništa nije poklonjeno. Želim da nastavim ovu priču zaslugama a ne zbog istorije koju smo pisali ovde. Ništa ne može promeniti odnos između mene i Reala. Ovo je klub mog života i to niko ne može da mi oduzme”, zaključio je Modrić.

Fudbaleri Real Madrida sutra od 21 sati gostuju ekipi Liverpula u utakmici osmine finala Lige šampiona, uz direktan prenos na TV Arena 1 Premium.