La Liga

Real "okovao" i Kamavingu na milijardu evra

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

28.06.2023 10:55
Real "okovao" i Kamavingu na milijardu evra Tanjug/AP Photo/Jose Breton

Španski fudbal je dobio još jednog igrača kome je klauzula za raskid milijardu evra. Posle Pedrija i Gavija (Barselona), te Vinisijusa Žuniora (Real), i Eduardo Kamavinga je "okovan" na milijardu evra.

Francuz je produžio ugovor sa Realom do juna 2028. godine i malo kome će pasti na pamet da tek tako poželi i plati kaluzulu. Nisu Madriđani mnogo platili Kamavingu pre dve sezone, samo 30 miliona evra, ali je on potvrdio da je budućnost kluba. Trener Karlo Anćeloti, na njemu, Čuameniju i pristiglom Džudu Belingemu želi da gradi budućnost veznog reda, pa se zato i razmatra ponuda Liverpula za Ernesta Valverdea od 90 miliona evra.

 

 

Madriđani su ovog leta produžili ugovore sa Tonijem Krosom, Lukom Modrićem, "betonirali" su Rodriga, Vinisijusa Žuniora, Militaoa i Kamavingu. Jedino još čekaju novu "devetku", naslednika Karima Benzeme. Nadaju se da će to biti Kilijan Mbape, jer su zaustavili sve druge poslove (Kejn, Kolo Muani...). Stigao je Hoselu kao druga "devetka", možda će na startu sezone biti i prva...