La Liga

Real sumnja u Modrića: Ne nudi mu novi ugovor i želi da prestane da igra za Hrvatsku

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

17.02.2023 16:00
Real sumnja u Modrića: Ne nudi mu novi ugovor i želi da prestane da igra za Hrvatsku Tanjug/AP Photo/Manu Fernandez

Vezni fudbaler Real Madrida, Luka Modrić, mogao bi na leto da postane slobodan u izboru nove sredine. Njemu ističe ugovor sa "kraljevićima" koji mu za sada ne nude novi.

Takođe, u poslednje vreme hrvatski as mečeve uglavnom počinje sa klupe, a Karlo Anćeloti to opravdava umorom Modrića nakon Svetskog prvenstva, a u isto vreme pokušava da podmladi sastav.

Španski mediji navode da je odnos između Luke i kluba dobar, ali da Modriću smeta što Real čeka da vidi kako će se pokazati u finišu sezone.

"Modrić nije zadovoljan trenutnom situacijom jer mu se ne sviđa što Real Madrid čeka da vidi kako će se pokazati u odlučujućim utakmicama Lige šampiona kako bi doneo konačnu odluku o nastavku saradnje. Pritom, Real Madrid ne razume zašto Luka Modrić i dalje ne želi da napusti hrvatsku reprezentaciju", piše "Relevo".

Modrić je sa Hrvatskom osvojio bronzu na SP u Kataru, a nakon medalje istakao je da će igrati za "vatrene" i na finalnom turniru Lige nacija, što se ne dopada Realu.

"Budućnost našeg fudbala je svetla. Neki su prvi put tu i osvojili su medalju. Meni je trebalo za to 12 godina. Prošao sam sve i svašta. Oni to moraju da cene. Igraću za Hrvatsku u Ligi nacija. Nakon toga ćemo videti kako dalje", rekao je u decembru Luka Modrić.