La Liga

Anćeloti nikog ne pušta: Neki igrači će odmoriti protiv Hetafea, ali tim će biti konkurentan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.05.2023 16:05
Anćeloti nikog ne pušta: Neki igrači će odmoriti protiv Hetafea, ali tim će biti konkurentan Guliver

Real Madrid će u subotu dočekati Hetafe u 34. kolu Primere La Lige i s obzirom da meč dolazi između dva duela u polufinbalu Lige šampiona protiv Mančester sitija očekivano je da će trener Karlo Anćeloti odmoriti neke uzdanice.

Mediji su već "digli frku" na Madriđane jer se smatra da bi neki "šareni sastav" dao mogućnost gostima iz predgrađa Valensije da dođu do dobrog rezultata i tako na neki način oštete ostale timovbe koji se bore za opstanak.

Trener Karlo Anćeloti, koji je jedan od najtrofejnijih na svetu, nije baš najboljhe razumeo u čemu je problem.

"Ne, ne razumem. Nismo tim koji bira mečeve. Tačno je da želim da sačuvam igrače koji su umorni, ali oni koji će izaći na teren sigurno će biti konkurentni. Ne mogu da vam saopštim startnu postavu jer ne želim da dam prednost kolegi i mom prijatelju Hoseu Bordalesu", istaao je Anćeloti.

 

 

Na insistiranje novinara ipak je saopštio i imena nekih igača koji će sutra na teren:

"Kurtoa će igrati. I Vinisisjus će igrati. Ne znam da li od početka, ali biće u timu. Vraćaju se Sebaljos i Mendi, mogu da igraju. Moram da uzmem sve detalje u obzir prilikom odluke koga ću poslati na teren jer je meč zahtevan i zbog toga što se rival bori za opstanak. Potrebni su mi svežina i energija na terenu. Odigraćemo najbolje što možemo jer nas takav stav održava u dobroj dinamici", zaključio je Anćeloti.

Ostaje da se vidi postava Reala, a sigurno je da aktuelni vladar Evrope u igračkom potencijalu ima dva tima vredna najvećih dostignuća. Teško da postoje neke mnogo velike razlike u kvalitetu između recimo Alabe, Ridigera, Militaoa na štoperu, ili Karvahala, Kamavinge i Lukasa Vaskeza i Mendija na bekovima, te Čuamenija, Sebaljosa, Asensija u odnosu na Krosa, Modrića, Vinisijusa u veznom redu...

Razlike postoje ako gledamo na duele sa Sitijem, ali ne i sa Hetafeom.