La Liga

Ekipa TV Arena sport sačekala Katalonce na "Keramici": Rafinju opušta muzika, Levandovski ozbiljan i koncentrisan

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

12.02.2023 20:00
Ekipa TV Arena sport sačekala Katalonce na "Keramici": Rafinju opušta muzika, Levandovski ozbiljan i koncentrisan TV Arena sport

Viljareal je večeras na nogama, jer na stadion "Keramika" stiže Barselona u derbiju 21. kola La Lige (21.00, TV Arena Premium 1). Ekipa TV Arena sport, koja se već nekoliko dana nalazi u ovom gradu na događaju "La liga experience", imala je priliku da sačeka igrače oba tima.

Katalonci su stigli prvi na "Keramiku", bez povređenih Serhija Busketsa i Osaman Dembelea, ali sa svim ostalim asovima. Brazilac Rafinja je već tradiconalno izašao sa slušalicama na ušima, opušta ga muzika pred meč. Najviše pažnje izazvao je naravno Robert Levandovski. Najbolji strelac Barselone je bio miran, koncentrisan, otišao je u svlačionicu bez reči.

Nešto kasnije stigao je i autobus sa igračima Viljareala. Njih je sačekalo nekoliko stotina navijača, uz pokliče "vamos" bodrili su svolje ljubimce od kojih se očekuje da se isprse večeras i sačuvaju bodove na Keramici.

TV Arena sport

 

Evo i poslednjih informacija pred meč. Barselona će igrati u sastavu: Ter Štegen, Kunde, Arauho, Kristensen, Balde, De Jong, Kesi, Pedri, Rafinja, Levanodvski, Gavi. I trener Kike Setien na teren šalje najbolju što ima u ovom času: Rejna, Fojt, Albiol, Pau Gomez, A. Moreno, Kapue, Pareho, Baena, Kokelan, Morales, Pino.