La Liga

Mesi zvao Ćavija i poručio mu da se vraća u Barselonu!

komentari (0)

Autor: Sašo Ilijoski

12.04.2023 23:26
Mesi zvao Ćavija i poručio mu da se vraća u Barselonu! Tanjug / AP Photo/Thibault Camus

Barselona raširenih ruku čeka Lionela Mesija, navijači su mu u meču Real Madrida 10 minuta skandirali ime, a radio "Katalunja" je večeras bombastično najavila da je Argentinac kontaktirao trenera Ćavbija Ernandeza i poručio mu da želi da se vrati!

Ova vest sigurno je još više podgrejala nadu svih poklonika "blaugrane" da će se "proterani" sin vratiti kući. Nema dileme da predsednik Đoan Laporta želi Mesija, samo je pitanje kako će sklopiti finansijsku konstrukciju. Nije jednom od najboljih fudbalera u istoriji stalo toliko do novca, već više do projekta, a Barselonin mu se jako dopada.

 

 

Mediji u Španiji već danima pišu šta će to Mesi doneti Čavijevom timu. "Sport" ističe da će Ćavi dati bivšem saigraču potpunu slobodu u igri, a da će "kvadrat" zameniti "rombom". Mesi bi dejstvovao iza Levandovskog i Dembelea, a uza njega bi Pedri i Gavi, uz de Jonga kontrolisali sredinu terena. 

Mesiju ugovor sa PSŽ ističe u junu, čini se da su obe gtsrane odustale od daljih pregovora, ali kad je u pitanju bogati vlasnik Parižana Naser Al Helaisi onda "očekujte neočekivano".