La Liga

Navijači Barselone rekli svoje: Orilo se 10 minuta "Mesi, Mesi"

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

06.04.2023 14:30
Navijači Barselone rekli svoje: Orilo se 10 minuta "Mesi, Mesi" Guliver/AP Photo/Michel Euler

Real je deklasirao Barselonu u revanšu polufinala Kupa kralja (4:0), ali su utisak večeri bili navijači Katalonaca koji su skoro 10 minuta skandirali ime Lionela Mesija.

"Mesi, Mesi", odzvanjalo je na "Kamp Nou" što je bila svojevsrna poruka i predsedniku Đoanu Laporti, ali i Argentincu. Aktuelni momenat, kada se "Parkom prinčeva" čuju zvižduci jednom od najbolji fudbalera svih vremena i kada on sam više ne vidi budućnost pod svetlostima Pariza, osetili su vatreni Katalonci da mu poruče - vrati se kući.

 

 

I sada su na potezu Laporta i Mesi. Prvi da mu ponudi projekat i pronađe novac za platu, a drugi da posluša razum, pa tek svoje srce i preseče gde želi da završava karijeru. Al Hilal iz Saudijske Arabije, bar prema informacijama nudi mu 400 miliona evra za sezonu, što bi bila najveća plata jednog sportiste u istoriji. Čak duplo već od Ronaldove u Al Nasru. Postoji i projekat Intera iz Majamija. I sve je to na stolu Argentinca koji je pre samo tri meseca bio višen da stavi paraf na novi dvogodišnji ugovor sa PSŽ.

Mesi je osvajanjem Mundijala u Kataru zaokružio svoju fudbalsku karijeru, ali je isto tako pokazao neverovatnu glad na terenu, kao da nema 35 godina i 20 godina igranja u elitnim takmičenjima, čak 36 trofeja.

Barselona je njegova kuća, koliko će poziv navijača uticati na njegovu odluku trebalo bi uskoro da saznamo...