La Liga

Ostalo je još samo da se potpiše: Luka Modrić dogovorio produžetak saradnje sa Realom

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

19.05.2024 12:00
Luka Modrić Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue
Luka Modrić

Hrvatski fudbaler, Luka Modrić dogovorio je sve detalje oko produžetka ugovora sa Real Madridom i to bi u narednih nekoliko dana trebalo da se pretoči na papir, javljaju svetski mediji.

Nekada zvanično najboljem igraču na planeti važeći ugovor sa finalistaom Lige šampiona ističe na kraju tekuće sezone, mnogo se spekulisalo da li će on ostati u klubu ili karijeru nastaviti u Saudijskoj Arabiji, ali sada je došao kraj svim nagađanjima.

 

 

Španski mediji tvrde da je dogovor definitivno postignut i da će fudbaler koji če u septembru napuniti 39 godina u narednih nekoliko dana produžiti ugovor na još godinu dana. 

Modrić je na "Santjago Berbnabeu" došao davne 2012. godine i po mišljenju navijača treći je najbolji fudbaler koji je u ovom veku stigao u ovaj španski klub. Prvi je Kristijano Ronaldo, a drugi Nemac Toni Kros.

Takođe, pominje se da hrvatski internacionalac nijednog trenutka nije pravio problem oko visine plate, već je samo želeo da ostane u ekipi i pomogne joj u narendih godinu dana.

Pojedini mediji na Iberijskom poluostrvu čak pominju da pomenuti dogovor podrazmeva i da Modrr po isteku dodatnih 12 meseci ostane u klubu na jendoj od rukovodećih funkcija ili barem da bude neka vrsta ambasadora kluba širom sveta.