La Liga

Majorka i Matija Nastasić pregovaraju o novom ugovoru, za sada bez dogovora

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

18.04.2024 13:45
Matija Nastasić, fudbaler Majorke, nnije siguran da će i dalje igrati za tim sa Baleara Guliver/(AP Photo/Joan Monfort
Matija Nastasić, fudbaler Majorke, nnije siguran da će i dalje igrati za tim sa Baleara

Majorka želi da zadrži Matiju Nastasića, ali on još nije siguran da li hoće da ostane deo njegove svlačionice, siže je vesti koju je danas lansirala španska "Marka" na temu statusa Srbina. 

Poznati španski sportski dnevnik navodi da su dve strane već u pregovorima u vezi produžetka saradnje, a iskusni štoper je navodno taj koji zateže, ali ništa nije propalo, već je zakazan novi sastanak dve strane. 

Ništa čudno, reklo bi se, imajući u vidu da je nekadašnji reprezentativac rbije odličan ove sezone i ima velike zasluge što je ekipa sa Baleara iznad zone ispadanja u La Ligi, kao i što je bila finalista Kupa kralja. 

Dakle, treneru i rukovodstvu je u interesu da ga zadrže, pogotovo što ne kuburi sa povredama kao prošle sezone. Njemu bi bilo dobro da ostane tamo gde ga cene, ali verovatno ima i druge ponude. Možda i traži povišicu.

Uglavnom, na kraju sezone mu ističe važeći ugovor, pa je potrebno da se što pre izjasni o namerama, a Majorka o uslovima koje nudi odbrambenom igraču poniklom u Partizanu, u čijoj inostranoj biografiji stoje imena Fiorentine, Mančester sitija i Šalkea. 

Ukoliko bude postignut dogovor, Nastasić će i dalje deliti svlačionicu sa zemljacima Nemanjom Radonjićem iz veznog reda i golmanom Predragom Rajkovićem, mada se ime čuvara mreže sve češće provlači kroz priče o transferu u veći klub.