La Liga

Đoan Laporta otkriva: Odbili smo ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

23.03.2024 22:30
Fudbaler Barselone, Lamin Jamal Tanjug/AP Photo/Joan Monfort
Fudbaler Barselone, Lamin Jamal

Predsednik fudbalskog kluba Barselona, Đoan Laporta izjavio je da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala.

Mladi španski fudbaler je početkom oktobra prošle godine produžio ugovor sa Barselonom i u Kataloniji će ostati makar do leta 2026. godine.

"Verujemo timu koji trenutno imamo, ne želimo da potpisujemo igrače koji bi mogli da naruše našu harmoniju. Nisu nam potrebna velika pojačanja, ne vidimo da je neophodno praviti investicije koje bi mogle da naruše ono što gradimo, a to je izbalansiran tim. Ne želimo da prodamo nijedno veliko ime. Ako sve bude išlo po planu, nećemo biti primorani da prodamo nijednog igrača", istakao je Laporta za Mundo deportivo.

 

 

Dodaje da je klub odbio ponudu od 200 miliona evra za Lamina Jamala i da Barselona nije pod pritiskom da mora da prodaje igrače.

"Naprotiv, u procesu smo ekonomskog oporavka i zaista mogu da vidim svetlo na kraju tunela. Obili smo i ponude za Baldea, Fermina, Gavija, Pedrija, De Jonga, Arauha, ali ne želimo da ih prodamo. Samo od pomenutih imena imali bismo prihod od milijardu evra. Mislim da će i Kanselo i Feliks ostati u Barsi i sledeće sezone. Nadam se da Atletiko neće praviti problem, Siti takođe. Biće to produžeci pozajmica uz fiksnu cenu otkupa", zaključio je Laporta.