La Liga

Anćeloti nezadovoljan: Nismo zaslužili poraz, sumnjamo u ofsajd Asensija

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

20.03.2023 08:13
Anćeloti nezadovoljan: Nismo zaslužili poraz, sumnjamo u ofsajd Asensija Tanjug/AP Photo/Bernat Armangue

Real Madrid i dalje brani krunu u Ligi šampiona, ali u Primeri La Ligi posle poraza od Barselone na "Kamp Nou" i 12 bodova prednosti Katalonaca čini se da je izgubio primat u Španiji.

Pogodak Frenka Kesija u drugom minutu nadoknade je doneo veliko slavlje Kataloncima (2:1), ali u Madridu su ljuti na sudije jer sumnjaju u njihovu odluku iz 81. minuta kada su poništili pogodak Marka Asensija.

"Utakmica je bila kompletna od prvog do poslednjeg minuta. Nismo pobedili jer je postojao ofsajd u koji još uvek sumnjamo. U Madrid se vraćamo sa nedoumicom da li je bila prava odluka ili ne", rekao je trener Karlo Anćeloti.

Katalonci su tri puta uzastopno dobili Real u ovoj sezoni, prvo u superkupu (3:1), pa u prvom meču polufinala Kupa kralja (1:0) i sada u najvažnijem meču u Primeri.

"Nismo zaslužili poraz. Mesec januar nas je koštao. Posle Svetskog prvenstva bilo nam je teško da uđemo u formu, da fizički budemo na pravom novu. Ponosan sam na ovu utakmicu. Bilo je dobro. U svim takmičenjma igraćemo do kraja sezone sa puno samopouzdanja. Hajde da se borimo", istakao je trofejni stručnjak.