La Liga

La Liga na TV Arena sport: Barselona bez prava na grešku protiv raspoloženog Real Sosijedada

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

04.11.2023 12:39
La Liga na TV Arena sport: Barselona bez prava na grešku protiv raspoloženog Real Sosijedada Tanjug/AP Photo/Joan Monfort

Premijerna utakmica 12. kola La Lige u kojoj je Atletiko Madrid izgubio na gostovanju Las Palmasu, mogla bi da bude nagoveštaj novih iznenađenja u španskom prvenstvu, pa u tom duhu ljubiteljima fudbala toplo preporučujemo da ostanu uz naše kanale i ovog vikenda, kada ćemo prenositi neke zanimljive mečeve. A, što se današnjeg programa tiče, u centru pažnje biće susret Real Sosijedada i Barselone (21:00, Arena 2 Premium).

Pored okršaja na Sent Sabastijanu, gde Barselona gostuje posle poraza od Real Madida u "El Klasiku", na našim kanalima biće prenošene još tri utakmice. Osasuna će od 14 časova ugostiti Đironu (A3P). Od 16:15 ztim sledi duel Betisa i Majorke (A3P), dok nas od 18:30 očekuje okršaj Selte i Sevilje na Areni sport 3.
 

Ipak, najzanimljiviji duel je na programu večeras, kada će Barsa pokušati da se iskupi svojim navijačima nakon neslavnog poraza od Reala u prošlom kolu. To je ujedno bio i prvi poraz Ćavijevih izabranika ove sezone i ukoliko Katalonci žele da ostanu u trci za vodećim ekipama Primere, večeras nemaju prava na grešku. Ali im na tom putu neće biti lako...

Real Sosijedad igra jako dobro ove sezone. Dele prvo mesto tabele sa Interom u Ligi šampiona, dok su u domaćem prvenstvu na petoj poziciji iza Barse, koja ima pet bodova više (24). Pa, nema sumnje da nas očekuje pravi spektakl i uzbudljiva utakmica, ali i dobra prilika da se domaći tim osveti Kataloncima za prošlogodišnju eliminaciju u četvrtfinalu Kupa Kralja.

La Liga, 12. kolo

Petak

Las Palmas - Atletiko Madrid 2:1 (0:0)
/Rodrigez 51, Ramirez 75 - Morata 83/

Subota

Osasuna - Đirona 14.00 (TV Arena 3 Premium)

Betis - Majorka 16.15 (TV Arena 3 Premium)

Selta - Sevilja 18.30 (TV Arena sport 3)

Real Sosijedad - Barselona 21.00 (TV Arena 2 Premium)

Nedelja

Alaves - Almerija 14.00 (TV Arena sport 2)

Valensija - Granada 16.15 (TV Arena sport 2)

Viljareal - Atletik 18.30 (TV Arena 2 Premium)

Real Madrid - Rajo Valjekano 21.00 (TV Arena 1 Premium)

Ponedeljak

Hetafe - Kadiz 21.00 

Standings provided by Sofascore