La Liga

Marko Milovanović se nada minutaži z Almeriji: Sa Garitanom se promenila atmosfera na bolje

komentari (0)

Autor: TV Arena sport

16.10.2023 12:47
Marko Milovanović se nada minutaži z Almeriji: Sa Garitanom se promenila atmosfera na bolje MN Press

Marko Milovanović je zablistao u Partizanu, pokazao talenat, bio je najmlađi strelac u Ligi konferencije (18 godina, 127 dana) i nije ostavio dublji trag jer je odmah bio prodat Almeriji. Španska liga je top nivo, mladi napadač se navikavao, ali i dobijao baš skromnu priliku da se nametne. Svega 20 minuta u tri meča.

Promenom trenera, doalskom Gaizke Garitana, trebalo bi da se promeni i status mladog napadača, jer se očekuje da dobije mnogo veću minutažu, pogotovo jer su povređeni Luis Suarez i Ibrahim Kone. Prošlog vikenda Milovanović je dobio šansu u drugom timu i pred očima Garitana postigao pogodak.

"Veoma sam srećan jer je prošlo mnogo vremena otkad nisam igrao utakmicu i postigao gol.  Važno je igrati, imati minutažu u rezevnu timu, a imam opciju da igram u prvom. Nadam se da će me trener ubaciti u igru", rekao je Milovanović za Kadenu SER.

 

 

Mladi napadač je istakao da se i atmosfera u timu popravila na bolje sa novim trenerom.

"Atmosfera je drugačija, mnogo bolja. Mislim da možemo da igramo mnogo bolje i pobeđujemo. Ranije je bilo mnogo drugačijih stvari, ali ne želim o tome jer imamo novog trenera. Moram da razmišljam o budućnosti, onome što dolazi, o narednim utakmicama. Jedinstvo grupe je veoma važno za ostvarivanje ciljeva. Sada je sve jako dobro. Trener je želeo da me vidi u utakmici rezervnog tima, da vidi šta mogu da uradim za prvi tim. Veoma je važno da nas vidi kako igramo i u drugom timu Almerije", zaključio je Milovanović.

Almerija je ostala jedina ekipa bez pobede u Primeri La Ligi, u nedleju ih čeka veoma teško gostovanje Đironi.